Advarea BV
Adviesbureau voor gebieds- en locatieontwikkeling
Korenbloemweg 12
7971 EA  HAVELTE

Profiel

Advarea b.v. is een onafhankelijk adviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in de procesmatige en financiële aanpak van gebieds- en locatieontwikkeling, vanaf het initiatief tot en met de uitvoering. Of het nu gaat om de transformatie van een centrumgebied met een investeringsvolume boven de € 100 miljoen of een ontwikkeling van 20 woningen aan de rand van een dorpskern, Advarea ondersteunt u graag in uw project.

De projecten waarin Advarea zich begeeft kenmerken zich door een grote mate van inhoudelijke en organisatorische complexiteit. Wij leveren daarin creatieve en resultaatgerichte bijdragen in de vorm van project- en procesmanagement, planeconomie en risicomanagement. Ook kunnen wij voor u het strategisch omgevingsmanagement uitvoeren, gericht op een duurzame relatie met de stakeholders in uw gebiedsontwikkeling. De werkzaamheden kunnen op interim-basis worden uitgevoerd, maar natuurlijk ook projectmatig worden opgepakt. Tevens kunnen wij uw medewerkers begeleiden en coachen bij hun planeconomische werkzaamheden.

Onze opdrachtgevers zijn met name overheden en corporaties. Door onze brede scope begrijpen wij uw vraag, kunnen wij ons aanpassen aan uw werkwijze en brengen daardoor de sturingsmogelijkheden bij uw ontwikkeling in beeld. Door onze producten en adviezen op een overzichtelijke wijze, helder onderbouwd en met het juiste “gevoel” bij u te presenteren ondersteunen wij u bij het maken van weloverwogen keuzes en de voortgang van uw projecten.

Advarea is eind 2007 opgericht door Herman Lübbers. Wij hebben ons vanaf de start nadrukkelijk gericht op het grensvlak van planeconomie en projectmanagement, met een forse dosis gezond verstand en empathie. Wij hebben tot doel het realiseren van een kwalitatief hoogwaardige ruimtelijke ontwikkeling, waarvan de financiële kaders inzichtelijk en de risico’s beheersbaar zijn. Participatie met en door de omgeving is hierbij van wezenlijk belang.
Onze combinatie van specifieke financiële kennis met het totaaloverzicht over een project en de competentie om tegenstrijdige belangen helder en eenduidig neer te zetten ten behoeve van een allesomvattende afweging: dat is de kracht van Advarea. Hierin onderscheiden wij ons!

Contact

Advarea
Adviesbureau voor gebieds- en locatieontwikkeling
Korenbloemweg 12
7971 EA  HAVELTE
Naar de contactpagina →